pa audio
Professionele Audio
system one audioProfessionele Audio systemen
pa systeem
Terug naar menu

D-Sub1:

Ingebouwde digitale versterkers

Superieure signaalprocessing met Fletcher Munson Compensatie:

Op elk level de juiste hoeveelheid laag

Schakelende voeding en eindtrappen:

Superieure voedingsefficiency

Hoge akoestische output bij compact afmetingen

Handige stackbaar in diverse configuraties


Concept

Frequentiebereik
Versterker

Max SPL @ 1m

Afmetingen
Gewicht
Optionele hardware
 
Actieve high output Low-Q reflex sub
1x 18inch, long excursion, dubbel gekoeld
38-100 Hz
Digitaal, 1500W processor gestuurd,
inclusief FMC-implementatie
134dB (enkele sub), 140dB (twee subs) half space.
(Calculated and confirmed in real life measurement using a pink noise burst)
HxBxD=80x55x65cm (netto; zonder wielen)
48kg
100mm wielen
Middels een 4-voudige DIP switch
kunnen enkele parameters eenvoudig worden gewijzigd.

Het low pass filter kan van normal-mode naar infra-mode worden geschakeld, zodat de sub pas beneden de 65Hz op volle sterkte meedoet.

Daarnaast kan de limiter 2dB naar beneden worden geschakeld om te waarborgen dat ook bij de zwaarste toepassingen de driver binnen veilige marges blijft.

En natuurlijk heeft ook deze sub twee DIP's om de ingangsgevoeligheid te kunnen terugschakelen met 3, 6, of 9dB.

D-Sub1 is de universele sub voor onze D-Top1, D-Top2 en D-Top3. Dit concept van compacte, separate subs biedt grote flexibiliteit in zowel transport als in stacking mogelijkheden.

De D-Sub1 subs kunnen op diverse manieren gestackt worden om de ideale hoogte voor de D-Top te bereiken. (Voor de beste performance moet de D-Top op een stack van 150 tot 180 cm worden geplaatst) De D-Sub1 gebruikt een lange slag 18 inch woofer met sterk verbeterde spreekspoel koeling, waardoor de belastbaarheid is verhoogd en tevens de thermische compressie tot slechts 3 dB wordt beperkt.

De grootvolume Low-Q reflexbehuizing vergroot de koppeling van de speaker met de lucht over een breed frequentiegebied, waardoor het rendement wordt verhoogd bij een sterk verminderde conusuitslag. Een schakelende versterker met de allernieuwste techniek levert massaal vermogen bij ca. 95% efficiency. Dit betekent een energieverlies van slechts 75 watt bij 1500 watt output. Voordelen: Geen thermische problemen, superieure voedingsefficiency. Slechts 4 Ampère voedingsstroom bij maximaal vermogen. (=gemiddelde waarde bij muzieksturing, veel hogere waarden kunnen in de vorm van stroompieken optreden) Dit betekent dat een compleet D-sub/D-top systeem vrijwel tot vol vermogen kan worden gestuurd bij een 16 ampère 230V netvoeding.

Nieuw ontwikkelde smart processing beschermt de drivers. Aanvullend past deze processor de niveauafhankelijke Fletcher Munson Compensatie toe voor de beste performance bij alle geluidsniveaus.


Terug naar menu