pa audio
Professionele Audio
system one audioProfessionele Audio systemen
pa systeem
Terug naar menu

D-Sub3:

Ingebouwde digitale versterkers

Superieure signaalprocessing met Fletcher Munson Compensatie:

Op elk level de juiste hoeveelheid laag

Schakelende voeding en eindtrappen:

Superieure voedingsefficiency.

Extreme akoestische output bij compact afmetingen

Direkt werkbare stackhoogte voor D-Top1Concept

Frequentiebereik
Versterker

Max SPL @ 1m

Afmetingen
Gewicht
Hardware

Actieve high output subwoofer
3x 18 inch, dubbel gekoeld neodymium
35-100 Hz
Digitaal, 4500W processor gestuurd, inclusief
FMC-implementatie
142dB half space
(Calculated and confirmed in real life measurement using a pink noise burst)
HxBxD=150x60x85cm (netto; zonder wielen)
128kg
100mm wielen
Middels een 4-voudige DIP switch
kunnen enkele parameters eenvoudig worden gewijzigd.

Het low pass filter kan van normal-mode naar infra-mode worden geschakeld, zodat de sub pas beneden de 55Hz op volle sterkte meedoet.

Daarnaast kan de limiter 2dB naar beneden worden geschakeld om te waarborgen dat ook bij de zwaarste toepassingen de driver binnen veilige marges blijft.

En natuurlijk heeft ook deze sub twee DIP's om de ingangsgevoeligheid te kunnen terugschakelen met 3, 6, of 9dB.De D-Sub3 is een high SPL subwoofer, speciaal ontwikkeld om voldoende laagdruk te bieden voor onze D-Top1.
Met zijn hoogte van 1,50m biedt deze sub precies de minimale stackhoogte voor de D-Top1.
Niet alleen qua performance vormen deze units een ideaal duo, maar ook qua logistiek; leg de sub achterover op zijn wielen, leg de top er bovenop, en je rijdt zo weg met een PA-kantje voor een flinke feesttent!
De D-Sub3 gebruikt drie hoogrendements 18 inch neodymium woofers. Deze woofers zijn gebouwd met gebruikmaking van de allerlaatste luidsprekertechniek:
Tweevoudige, geoptimaliseerde spreekspoel koeling waardoor de thermische compressie tot slechts 3 dB wordt beperkt, en neodymium magneettechniek voor zeer hoge magnetische veldsterkte en toch een laag totaalgewicht.

Deze woofers hebben ieder hun eigen ruime behuizing en poorttuning in de D-Sub3.

De modulaire 3x 1500 watt schakelende versterker is eveneens zodanig uitgevoerd zodat uitval van een enkele module niet de werking van de andere twee modules aantast. Elke module werkt dus autonoom met zijn eigen woofer. De efficiency van de modules ligt bij 95%. Dit betekent een energieverlies van slechts 225 watt bij 4500 watt output. Voordelen: Geen thermische problemen en superieure voedingsefficiency. Slechts 12 Ampère voedingsstroom bij maximaal vermogen. (=gemiddelde waarde bij muzieksturing, veel hogere waarden kunnen in de vorm van stroompieken optreden) Dit betekent dat een compleet D-Sub3/D-Top1 systeem vrijwel tot vol vermogen kan worden gestuurd bij een 25 ampère 230V netvoeding.

Onze beproefde smart processing beschermt de drivers tegen o.a. thermische en subsone overbelasting. Aanvullend past deze processor de niveauafhankelijke Fletcher Munson Compensatie toe voor de beste performance bij alle geluidsniveaus.


Terug naar menu