pa audio
Professionele Audio
system one audioProfessionele Audio systemen
pa systeem
Terug naar menu

Productfilosofie

Men kan eindeloos discussieren over de criteria waaraan de ideale PA voor middelgrote toepassingen moet voldoen. Wij denken er als volgt over:

Een PA-systeem moet zelfs de meest complexe muzieksignalen met diepte en definitie weergeven. Deze eigenschap moet ook standhouden op de hoogst denkbare geluidsniveaus.

Een PA-systeem moet een uitstekende SPL/volume verhouding hebben, omdat logistieke- en opslagkosten belangrijke posten zijn voor de meeste professionele gebruikers. (Zoek geen grotere bus, zoek een compactere en krachtiger PA!)


Een PA-systeem moet eenvoudig inzetbaar zijn. Dus licht van gewicht, snel en veilig te stacken.


De tops moeten eenvoudig te vliegen zijn met een minimum aan benodigde hardware. In de grotere toepassingen moeten meerdere units uitstekend akoestisch koppelen voor nog betere long throw eigenschappen.


Het systeem moet een goed gedefinieerde en uniforme richtingskarakteristiek hebben, voor goede dekking van het doelgebied en tevens voor een hoge mate van feedbackvriendelijkheid.


Simpele fool proof aansluitingen moeten elke kans op foutief aansluiten bij voorbaat voorkomen.


De ingebouwde versterkers moeten processor gestuurd zijn voor de beste performance en voor absolute bescherming van alle drivers. Tevens moet het rendement van zowel versterkers als drivers zo hoog mogelijk liggen om maximale SPL uit een normale netspanningaansluiting te kunnen halen. (Niet overal is immers een goede krachtstroomaansluiting voorhanden)


Gebruik makend van de nieuwste technieken op het vlak van powerconversie en van de laatste ontwikkelingen in driver technologie, kon System One Audio ruimschoots voldoen aan bovenstaande criteria. Het resultaat is de D-Series, een extreem krachtig PA-systeem met de hoogst denkbare geluidskwaliteit, geschikt voor een bijzonder breed scala aan toepassingen. Voor facilitaire bedrijven en andere professionele gebruikers is dit PA-systeem een solide investering, waarmee het kwaliteitsniveau van de dienstverlening naar topniveau kan worden getild.

Terug naar menu